Cihannüma Derneği Kayseri İl Başkanı Fevzi Konaç" İmzalar İslama İhanettir"

Cihannüma Derneği Kayseri İl Başkanı Fevzi Konaç,” İslam dünyası üzerindeki oyunlar 200 yıldır hiç bitmedi” Cihannüma Derneği Kayseri İl Başkanı Fevzi Konaç, Arap ülkelerinin İsrail ile anlaşma yapmasını sert bir dille eleştirerek, “İslam dünyası üzerindeki oyunlar 200 yıldır hiç bitmedi ve bitmeyecek. Bu oyunu bozacak ve engel olacak bir Osmanlı vardı, yıkıldı. İslam dünyası başsız kaldı” dedi.

 ‘İçimize ateş düştü’

Amerika’nın yaptığı girişimlerin ardından Arap ülkelerinin İsrail ile yaptığı anlaşmayı ibret ve isyan içerisinde izlediklerini dile getiren Başkan Konaç, “ABD Başkanı Trump'ın sağında Bahreyn temsilcisi, solunda İsrail Başbakanı Netanyahu ve onun sağındaki Birleşik Arap Emirlikleri temsilcisi İsrail'le normalleşme süreci için anlaşma yaptılar. Türkiye ise Ortadoğu'da ki bu oyunları bozmak için büyük bir gayret içerisinde. Ülkemizi yalnızlaştırmak ve İslam dünyasını İsrail'e uşak etmek için yapılan bu anlaşmalar içimize ateş düşürdü” şeklinde konuştu.

 ‘Oynanan oyunları iyi tahlil etmemiz önemlidir’

Batı hayranı olarak kodlanan ve eğitilen insanların olduğunu anlatan Başkan Fevzi Konaç  şöyle konuştu:

 ”Ancak unutmamak gerekir ki; Orta Doğudaki menfaatlerini korumak ve devam ettirmek için İngiltere'si, Fransa’sı ve Amerika'sı küçük parçalar halinde kendi elleriyle cetvellerle çizdikleri sınırlarla oluşturdukları küçük ülkeleri sömürmek, menfaatleri uğrunda kullanmak için 100 yıldır çaba gösteriyorlar. Bu ülkelerin yöneticilerinin çoğu İngiliz ve Amerikan okulları mezunudur. Bu ülkeler okullarında geleceğin idarecisi prensleri kendi kültürleriyle yoğurup, bunlara uşaklığı aşılıyorlar. Zihinleri işgal edilen, batı hayranı olarak kodlanan ve eğitilen bu uşaklar Amerika'nın, İngiltere'nin, Fransa'nın menfaatlerini kendi ülkelerinde temin etmek üzere yetiştiriliyorlar. Gelinen noktaya bunlar ışığında şaşırmamak gerekir. Hem düşmanı iyi tanımak hem de ülkemizin ne kadar önemli bir rol oynadığını anlamak noktasında bu oynanan oyunları iyi tahlil etmemiz önemlidir.”

 “İmzalar İslam’a ihanettir’

Cihannüma Derneği Kayseri İl Başkanı Fevzi Konaç, İslam dünyasını güçsüz bırakmak için yeni senaryoların gündeme getirildiğini ifade etti. Başkan Konaç, “Bu imzalar İslam'a ihanettir. Müslümanlara ihanettir. Bu coğrafyaya ve tarihe ihanettir. Zamanı geldiğinde bu imzayı atanlar bedelini ağır ödeyeceklerdir. Yazıklar olsun Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan. Yaşasın şuurlu Müslüman halkların kardeşliği ve İslam ümmetinin birliği” dedi.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler