Çizgi Karakterler Kayseri'yi Tanıtacak

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. hizmetlerini, Sinan ve Hunat isimleri ile oluşturulan çocuk çizgi karakterler aracılığı ile ifade etmeyi planlıyor.

(BGC)- Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. hizmetlerini, Sinan ve Hunat isimleri ile oluşturulan çocuk çizgi karakterler aracılığı ile ifade etmeyi planlıyor. Ulaşım A.Ş. Hunat karakteri ile Kayseri ulaşımındaki etkinlikleri, Sinan karakteri ile de teknolojik gelişmeleri aktaracağını belirtti. 
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. yeni bir proje hayata geçiriyor. 'Hunat' ve 'Sinan' isimli çocuk çizgi karakterler ile toplumu ulaşım konusunda bilgilendirmek amaçlanıyor. Eğlenceli, oyuncu ve renkli kişiliği sayesinde çok kolay arkadaş edinebilen, arkadaşlarıyla oyun oynamayı, bisiklete binmeyi ve gezmeyi çok seven 8 yaşındaki Hunat, Kayseri Ulaşım’daki aktiviteler, sportif faaliyetler ve diğer eğlenceli konularda vatandaşları bilgilendirecek. Öte yandan kitap okumayı, belgesel izlemeyi çok seven ve büyüyünce tıpkı Kayseri’de doğan Mimar Sinan gibi bir mimar olmak isteyen, yeni şeyler öğrenmekten keyif alan ve ders notları da çok iyi olan 9 yaşındaki Sinan ise, Kayseri Ulaşım’daki teknolojik gelişmeler, eğitimler ve gelişim programları gibi birçok konuda halkı bilgilendirecek.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler