Ebu-Ubeyde’den Mesaj Var!

*Kassam Tugayları Askeri Sözcüsü Ebu Ubeyde:* - Mücahidlerimiz son 48 saat içerisinde siyonist işgalcilere ait 20 askeri aracı (tank ve zırhlı araç) imha ettiler

- Mücahidlerimiz, Siyonist İsrail ordusunun tanklarını ve zırhlı araçlarını imha etmeye, işgalci askerlerini havan topları ve füzelerle vurmaya devam ediyorlar.

- Aksa Tufanı Operasyonunun başlamasından 38 gün sonra mücahidlerimiz düşman güçleriyle çarpışmaya ve onları püskürtmeye devam ediyor.

- Katarlı arabulucular, Gazze'deki esirlerin karşılığında, 200 Filistinli çocuk ve 75 kadının serbest bırakılması yönünde çaba gösterdiler.

- El Kassam Mücahidlerinin Gazze şehrinin bazı bölgelerini işgal eden araçları hedef aldığı görüntüler Siyonist Düşman, Gazze'deki esirlerden 100 kadın ve çocuğun serbest bırakılmasını talep etti.

Biz, İnsani Diplomasi arabulucularına, 5 günlük bir ateşkes karşılığı 50 kadın ve çocuğun serbest bırakabileceğimizi ilettik. - Kassam Tugayları Askeri Sözcüsü Ebu Ubeyde: Aksa Tufanı Operasyonunun başlamasından 38 gün sonra mücahidlerimiz düşman güçleriyle çarpışmaya ve onları püskürtmeye devam ediyor

-Siyonist İşgalciler attıkları her adımda, arkalarında ansızın Mücahidleri görmeye devam edecekler.

-Siyonist İşgalci liderlerinin Filistin direnişini ortadan kaldırma hayalleri, yaşadıklarıi hezimetin ve içine düştükleri kaosun gizlenmesi için ortaya attıkları hezeyanlardır.

-Direnişe olan güven, Ümmetin her bir ferdini sorumluluğu üzerinden atması anlamına gelmemeli, tam tersine Direniş, ümmetin her bir ferdine, Direnişe sahip çıkma ve destek olma sorumluluğu yüklemektedir.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler