İHH İnsani Yardım Derneği, “Kurban Rahmettir”

Kayseri İHH İnsani Yardım Derneği Kurban Bayramında her yıl olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürdü.

2020 yılı Kurban Bayramı çalışmalarını “Kurban Rahmettir” sloganı ile sürdüren Kayseri İHH Türkiye’nin de içinde bulunduğu 56 ülkede toplamda 500 hisse kurban bağışını ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. Kayseri genelinde ise ihtiyaç sahibi hemşerilerimize ve muhacirlere yönelik 600 aileye kurban payı yardımı yapıldı. 
 
Bayramlıklar Yüzleri Güldürdü
Kayseri İHH bayram öncesi 1000 çocuğa ve 500 anneye bayramlık kıyafet hediye etti. Her sene Ramazan Bayramında yapılan hediyeler bu sene COVİD 19 pandemisi sebebiyle Kurban Bayramı döneminde sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edilerek gerçekleştirildi.
 
KAYİSAR Ekipleri Suriye’de
Kayseri İHH Arama Kurtarma (KAYİSAR) ekipleri Kurban Bayramında Suriye’nin Azez bölgesindeki ihtiyaç sahipleri için yüzlerce hisse kurbanın kesimini gerçekleştirdi. Bölgedeki mülteci kamplarında yaşayan yetim çocuklara harçlıklar ve bayramlıklar hediye edildi.
 
 
“Hayırsever Hemşerilerimize Teşekkür Ediyoruz”
Kurban Dönemi çalışmaları ile ilgili konuşan Kayseri İHH Yönetim Kurulu Başkanı Ali MAZICIOĞLU “Yapılan bu çalışmalar hem Kayserili hemşerilerimizin hem de bütün halkımızın ne kadar hayırsever olduğunun göstergesidir. Biz bu yardımları ulaştıran aracılarız, hayrın esas sahibi halkımızdır, hemşerilerimizdir. İnşallah bu hayırlar hem bizler için hem de bütün Dünya için güzelliklere vesile olur. Sıkıntılarımızı giderir” dedi.
 

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler