Kaydı silinen 1800 seçmen, yeniden oy kullanabilecek

Sarız ilçesinde yapılan oy silme işlemleri hakkında konuşan, MHP Kayseri Eski İl Başkanı 27. ve 28. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy; “Biz vatandaşlarımızın oy kullanabilme demokratik haklarına namus gibi sahip çıkar, tüm oyunları da bozarız. Hukukun üstünlüğüne inanan insanlar olarak hayırlı olsun diyorum. Sevdamız Sarız Sevdamız Kayseri” dedi.

KAYSERİ(1HA)— Sarız ilçesinde yapılan oy silme işlemleri hakkında konuşan, MHP Kayseri Eski İl Başkanı 27. ve 28. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy; “Biz vatandaşlarımızın oy kullanabilme demokratik haklarına namus gibi sahip çıkar, tüm oyunları da bozarız. Hukukun üstünlüğüne inanan insanlar olarak hayırlı olsun diyorum. Sevdamız Sarız Sevdamız Kayseri” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Sarız ilçesinde iddiaya göre ilçe kaymakamı Salih Aydın ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Selahattin Kolu kısa 31 Mart 2024 yerel seçimler öncesi seçime hile karıştırıldığı gerekçesiyle görevden alınmıştı. İddiaya göre ilçede bin 800 seçmenin kaydı sildirildi. Süreç ile ilgili İçişleri Bakanlığı tarafından soruşturma başlatıldı. Konuya ilişkin MHP Kayseri Eski İl Başkanı 27. ve 28. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy;  “Sarız İlçemizde vatandaşlarımıza yapılan haksız oy silme işlemi itirazlarımız ile silinen oyların tamamı olumlu sonuçlanarak, bir önceki seçimde oy kullandıkları sandıkta tekrar oy kullanabilmelerini sağlamıştır. Biz vatandaşlarımızın oy kullanabilme demokratik haklarına namus gibi sahip çıkar, tüm oyunları da bozarız. Hukukun üstünlüğüne inanan insanlar olarak hayırlı olsun diyorum. Sevdamız Sarız Sevdamız Kayseri” dedi.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler