Kayseri'de Maç Günü Kayserispor - Konyaspor

Yukatel Kayserispor, Süper Lig'in 29'uncu haftasında İttifak Holding Konyaspor'u sahasında ağırlıyor.

KAYSERİ (1HA) - Yukatel Kayserispor, Süper Lig'in 29'uncu haftasında İttifak Holding Konyaspor'u sahasında ağırlıyor.
 
2021-2022 Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 29'uncu haftasında, Kadir Has Stadı'nda oynanacak Kayserispor-Konyaspor maçı, bugün saat 13.30'da başlayacak. Maçın hakemliğini Trabzon Bölgesi hakemi Yasin Kol yerine getirecek. Kayserispor, sahaya çubuklu forma, siyah şort ve siyah konç ile çıkacak.
 
İttifak Holding Konyaspor, 52 puan ile fikstürde 2'nci sırada bulunurken, Kayserispor ise 38 puan ile fikstürde 10'uncu sırada bulunuyor. Kayserispor, son 3 maçını 1 galibiyet ve 2 mağlubiyet ile tamamladı.
 
TURNİKE SORUNU ÇÖZÜLDÜ
 
Kayserispor, dün yaptığı açıklamayla Kadir Has Stadı'nda turnike sorununun çözüldüğünü belirterek, "Taraftarlarımızın girişlerdeki yoğunluğu önlemek amacıyla stadyuma daha erken gelmelerini rica ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.
 
KADIN VE ÖĞRENCİLERE MAÇLAR ÜCRETSİZ
 
Yukatel Kayserispor'un 28'inci hafta itibarıyla başlattığı kampanya ile bütün kadınlar ve 7-18 yaş aralığındaki ilköğretim/ortaöğretim öğrencileri, vizesi güncel olan Passolig kartlarıyla birlikte sezon sonuna kadar Kayserispor maçlarını ücretsiz izleyebilecek. Ayrıca 7 yaş altı çocuklar ise Passolig zorunluluğu olmadan ebeveynleri ile birlikte müsabakaları sezon sonuna kadar ücretsiz izleyebilecek. Oluşan fiyat farkı, Kayserispor yönetim kurulu tarafından karşılanacak.
 
KAYSERİ (1HA) – Süper Lig'in 29’uncu haftasında Kayseri’de karşılaşacak olan Yukatel Kayserispor ve İttifak Holding Konyaspor’un maç öncesi ilk 11'leri açıklandı.
 
Saat 13.30’da Kadir Has Stadı'nda oynanacak maç öncesi kulüpler tarafından Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) yapılan bilgilendirmede Kayserispor ve Konyaspor’un maç kadroları belli oldu.
 
Kayserispor’da teknik direktör Hikmet Karaman, ligin 28’inci Haftasında oynanan Aytemiz Alanyaspor maçında saha çizgisini aşarak kırmızı kart gördüğü için takımının başında olamayacak. Takımı yardımcı antrenör Taşkın Aksoy koordine edecek.
 
KAYSERİSPOR: Bilal Bayazıt, Joseph Attamah, Majid Hosseini, Miguel Cardoso, Mustafa Pektemek, Uğur Demirok, Mario Gavranovic, Carlos Mane, Lionel Carole, Onur Bulut, Abdulkadir Parmak.
YEDEKLER: Silviu Lung, Dimitrios Kolovetsios, Oliver Kemen, Gökhan Sazdağı, Emre Demir, Emrah Başsan, İlhan Parlak, İbrahim Akdağ, Ramazan Civelek, Mert Çetin.
 
KONYASPOR: İbrahim Sehic, Adil Demirbağ, Zymer Bytyqi, Amar Rahmanovic, Guilherme Haubert Sitya, Soner Dikmen, Sokol Cikalleshi, Amir Hadziahmetovic, Abdülkerim Bardakcı, Nejc Skubic, Amilton da Silva.
YEDEKLER: Erten Ersu, Marin Anicic, Endri Çekiçi, Uğurcan Yazgılı, Barış Yardımcı, Musa Çağıran, Oğulcan Ülgün, Alberk Koç, Konrad Michalak, Ekrem Kaylıbal.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler