Konaç, 'Bu yardımlar ve dualar kardeşliğimizi pekiştirecek'

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen ve on binlerce insanımızın hayatını kaybettiği asrın felaketinde Cihannüma Derneği de yaraların sarılması için seferber oldu.

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen ve on binlerce insanımzın hayatını kaybettiği asrın felaketinde Cihannüma Derneği de yaraların sarılması için seferber oldu.
Cihannüma Derneği Kayseri İl Temsilciliği tarafından Adıyaman'a 20 hanelik çadır köy kuruldu.
Asrın felaketinde vefat edenlerin sayısı 40 bini aşarken, yüzbinlerce kişi de evlerinden ayrılmak zorunda kaldı.
Büyük depremin yaraları devlet-millet işbirliği ile sarılmaya çalışılırken Cihannüma Derneği de Kahramanmaraş'tan sonra Adıyaman'da da yardıma koştu. Cihannüma Derneği Kayseri İl Temsilciliği tarafından Adıyaman'a 20 hanelik çadır köy kuruldu.
Cihannüma Derneği Kayseri İl Temsilcisi Avukat Fevzi Konaç, "20 adet çadır, 1000 battaniye, 400 uyku tulumu ve gıda maddeleri, ısıtıcılar ve sobalar Adıyaman İl Temsilcimiz Halit Tekbaş'a teslim edildi. Hayrı yapandan, vesile olandan, götürüp getiren kardeşlerimden binlerce kez Allah razı olsun" diye konuştu.
"Bölgede devlet-millet ele ele yaraları hızlıca sarıyor" diyen Cihannüma Derneği Kayseri İl Temsilcisi Fevzi Konaç, " En ufak katkısı olan herkesten Allah razı olsun. Deprem bölgesinde bulunanların gelen yardımlara nasıl mesrur olduklarına, nasıl içten ve samimi dualar ettiklerine şahit olduk.
Bu yardımlar ve dualar kardeşliğimizi pekiştirecek. Bunca yıkımın ardından birlik, beraberlik ve kardeşlik iman nevş-ü nema bulacak. Her zorlukta bir kolaylık vardır. Cihannüma olarak bizlerde karınca kararınca bir şeyler yapmaya çalıştık." ifadesinde bulundu.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler