Veysel Ekinci

Memleket İhanet Şebekesi Kaynıyor!

          Memleket İhanet Şebekesi Kaynıyor!   

 Bu günkü yazıma, genel makale kurallarını pas geçerek başlamak istiyorum. Yani giriş, gelişme, sonuç kuralını bir kerelik ihlal edeceğim.

 

     CHP ve onun kuyruğuna takılan partiler ile, onlara destek veren yazar, gazeteci, sanatçı ( bana göre bu vasıfları  hak etmiyorlar), iş adamı  görünümlü, millilikten uzak, etkili, güçlü, inatçı, nefret dolu, kinli, gözlerini hırs ve intikam duygusu karartmış bir muhalefetle mücadele etmek; en azılı, en güçlü devletlerle savaşmaktan bile zordur.

    Nasıl bir muhalefet anlayışıdır bu Ya Rabbi! Ülkenin yararına olan her şeye karşı çıkarak, engelleme, tökezletme ve  moral – motivasyon  bozmak için ellerinden gelen tüm şeytani planları yapmaktan çekinmiyorlar.

     Bir Pkk, Pyd/Ypg  gerçeği  varki, yaptıkları katliamlar, cinayetler, adam  kaçırmalar, yakmalar, yıkmalar, askere saldırmalar hepimizin gözünün önünde gerçekleşmişken, özellikle baş muhalefet tarafından, bu gerçeklik kabul edilmiyor. Devletin yaptığı tüm faaliyetleri haksız, kasıtlı, ırkçı, hatta mezhepçi  olarak nitelendiren bu Chp ve avenesi,  itirazlarının şiddetini gittikçe artırmaktadır.

    İsimlerini sayıpta ağzımızı kirletmek istemediğimiz bu örgütlere terörist diyemezken, onlardan bize zarar gelmez, ülkemize saldırmaz, niye bizi hedef alsınlar ki, diyen bir proje kaset kahramanı var. Bunlara şirin görünme çabalarının altında iğrenç bir plan vardır. Ne yapıp edip, demokratik yollarla gönderemedikleri Cumhurbaşkanı’nı bir şekilde tökezletip, zayıf bırakıp düşürme hedefleri yatıyor.

     Dış bağlantı ve iç destekçileri ile bilinen tüm yöntemlere baş vurmaktan çekinmiyorlar. Yerel  seçimlerde gösterdikleri başarıları, genel seçimlerde de gösterebilecekleri  ümidine kapılarak, hatta daha bir iştahla, yeni hesaplar içindedirler. % 5-6 lık bir Kürt oyu, hatta %1-2 lik Saadet oyu ilave edilirse, dengelerin önemli oranda değişeceği hesabı yapılıyor.

   Tüm bunlara ilaveten, bir de Fetocuların desteğini almaları beklenen, Davutoğlu ve Abdullah Gül destekli Babacan’ın partisinden gelecek oylarla,  kuracakları İp’li, İp’siz ittifaklarla, Sayın Erdoğan’ın  indirilmesine epeyce yaklaştıklarından emindirler.

    Fetö ne diyordu? Bizim davamız karşısında bir Türkiye batmış önemi yok. Bunlardaki zihniyette aynı. Yeter ki Tayyip Erdoğan düşürülsün de ülke batarsa batsın. Dışarıda ateşle mücadele ederken, asıl sıkıntı, ayaklara takılan pıtrak ve sülüklerden kaynaklanmaktadır. Sürekli kendi ülkelerini dışarıya şikayet edip, zora düşürmeye çalışmak da farklı bir yöntemdir.

     Suriye’de, Irak’ta, Libya’da ne işimiz var? ABD’nin, Rusya’nın, Çin’in, İsrail’in, İran’ın, AB Ülkelerinin, buralarda ne işi var? be hey ahmaklar! Yıllardır Pkk terörünü besleyip ülkemize saldırtan Baba ve eniği Eset değil mi? ABD’nin ve Rusya’nın  Afganistan, Irak, Suriye vb. ülkeleri işgal edip, yaktıkları ateşle  buraları  yakıp yıkan kim? Çar’dan itibaren, sıcak denizlere inme hedefi olan, Suriye hamlesi  ve fırsatı ile bu emellerine ulaşan ve buraları işgal eden Rusya, ne hakla geldi buralara?

    Bizzat Eset’in ve O’na destek veren Rusya ve İran’ın acımasızca, kalleşçe, hayvanca saldırıları karşısında, on milyondan fazla insan, şu kış şartlarında sürgün, yoksul, sefil bir hayat yaşamaya çalışıyor. Yüz binlercesini öldürdüler. Bombalardan kaçanlar Ülkemiz sınırına dayandılar. Yani yangın komşuda yanıyor, bize de kesin sıçrayacak, oralardan kaçanlar da ülkemize akın  ediyorlar/edecekler.

   Sanki, Türkiye yakıyormuş gibi bu ateşi!  İdlib’te ne işimiz var, derhal çıkalım. Bu işlerin tüm sorumlusu Erdoğan demezler mi çukur adamlar!  Akdeniz’de bizi boğmaya çalışan, sınırı olan -olmayan tüm devletler karşısında, eli kolu bağlı oturmamızı, onların bize gösterecekleri planlara uymamızı söylüyor zavallı ruhsuzlar.

      Ama, bunların yanında inançlı halkı arkasına alan,  mazlumların duasını ensesinde hisseden, hepsinden öte Yaratan Mevla’nın desteğine mazhar olan bir Liderlik ve Şehadeti arzulayan bir toplumun önünde kimse duramaz, zafer yakındır inşallah. Bu böyle biline.

Allah’ a emanet Olun.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Yazarın Diğer Makaleleri