PFDK'dan Kayserispor'a Ceza

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Yukatel Kayserispor'a Demir Grup Sivasspor maçında taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle para ve giriş cezası verdi.

(BGC) - Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Yukatel Kayserispor'a Demir Grup Sivasspor maçında taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle para ve giriş cezası verdi. 
 
Yukatel Kayserispor'a Kuzey Alt Tribün D, F ve G blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartların bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişleri engellendi ve 32 bin lira para cezası verildi.
 
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nca alınan kararlar şöyle:
"Yukatel Kayserispor Kulübünün, 27.12.2021 tarihinde oynanan Yukatel Kayserispor- Demir Grup Sivasspor Spor Toto Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle FDT'nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan Kuzey Alt Tribün D, F ve G blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine,
 
Aynı müsabakada Yukatel Kayserispor Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 32 bin lira para cezası ile cezalandırılmasına, karar verilmiştir"

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler