Sağlık Bakanı Koca Uyardı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yüz yüze eğitimin en az bir ay daha başlatılmaması gerektiğini belirterek, online eğitim veya yüz yüze eğitime kademeli geçilmesinin planladığını ifade etti.

Bakan Koca, Bilim Kurulu toplantısının ardından yazılı açıklama yaptı. Okulların açılmasıyla ilgili açıklama yapan Bakan Koca, "Önerimiz, yüz yüze eğitimin, en az bir ay boyunca başlatılmaması, gerekirse online yapılması, yüz yüze eğitime kademeli geçilmesi yönünde. Önümüzdeki günlerde Kovid-19 iletişimi konusunda yeni çalışmalar ortaya koymaya çalışacak, düzenlemelere gideceğiz. Artış bu hızla devam ederse bir daha yaşamak istemediğimiz ağır tedbirlere dönmemiz gerekebilir" ifadelerini kullandı.

Ayrıca bugün açıklanan verilere göre 18 kişi koronavirüs nedeniyle hayatını kaybederken 1212 kişi ye Covid-19 tanısı koyuldu.

AĞIR HASTA SAYISI ARTTI

Sağlık Bakanlığı Türkiye’nin koronavirüs verilerini açıkladı. Buna göre, bugün 18 kişi koronavirüs nedeniyle hayatını kaybederken 1212 kişi ye Covid-19 tanısı koyuldu. Böylece hayatını kaybedenlerin toplam sayısı 5873’e vaka sayısı ise 243 bin 180’e yükseldi. Twitter adresinden açıklama yapan Koca, “2 MARTTAN İTİBAREN EN YÜKSEK test sayısına son 24 saatte ulaştık. Ağır hasta sayımızda 15 artış var. Hastalığın yayılımı, sabit ortamlarda, örneğin AİLE İÇİNDE HIZLI. Bir hasta, hastalığa yakalanmış bir aile demek. Her birimiz, hepimiz için tedbir alalım” dedi.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler