Sağlık Camiasına Teşekkürler Devam Ediyor

Geçmişten bugüne toplumların sağlığı, sağlık sektörünün emektarları doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımıza emanet edilmiştir.

                                                                                                                              HABER BÜLTENİ

SAĞLIĞIMIZ SAĞLIKÇILARIMIZA EMANET

 

Geçmişten bugüne toplumların sağlığı, sağlık sektörünün emektarları doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımıza emanet edilmiştir.

Soğuk-Sıcak, yaz-kış, dağ-taş, deprem, sel, yangın, savaş, barış demeden her şartta sadece insanlık için insanların hayatını kurtarmak için hizmet başında olan sağlıkçılarımızın haklarını ödemek asla mümkün olmamıştır olamazda.

Dünyada olduğu gibi ülkemizi de derinden sarsan Korona virüs salgınından insanımızı ve ülkemizi (Başta 65 yaş üzeri ulu çınarlarımız olmak üzere) korumak için sağlık Bakanımız başta olmak üzere ilgili sağlık çalışanlarımızın bin bir fedakârlıkla risk alarak canı gönülden nasıl çalıştığını milletimizin yakından takip ettiği çalışmalardır.

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Platformu olarak; Kayserimizde günlerdir saat 21:00’da balkonlarımızdan alkışlarla destek verdiğimiz, İl Sağlık Müdürümüzden Koronavirüs biriminde hizmet veren doktor ve sağlık personelimiz başta olmak üzere kamu ve özel sağlık kuruluşlarında insanımıza hizmet veren tüm sağlık personelimizi özverili çalışmaları için teşekkür ediyor, her zaman ve her şartta yanlarında olduğumuzu bildiriyor, onların işlerini kolaylaştırmak için her türlü gayretin içinde olacağımızı kamuoyuna duyuruyoruz.

                                                                                                                                              Ahmet TAŞ

                                                          Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Dernek Bşk.

       

                                             www.kayserigk.com

                                                  E-posta:[email protected]/[email protected]

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler