Şüpheli Koca Tutuklandı!

Kayseri’de 3. kattan düşerek hayatını kaybeden kadının eşi, cinayet şüphesi üzerine tutuklandı.


Edinilen bilgiye göre, Kayseri’nin İncesu ilçesine bağlı Saraycık Mahallesinde geçtiğimiz hafta sonu meydana gelen olayda, G.S. isimli kadın, 3. kattaki evinin balkonundan düşerek, kaldırıldığı Kayseri Şehir Hastanesinde hayatını kaybetti. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından ayrıntılı şekilde araştırılmasının ardından, olayda cinayet şüphesinin bulunması üzerine eşi M.S., yakalanarak gözaltına alındı.


Şüpheli koca, yapılan işlemler sonrasında sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilirken, H.S. ve B.S isimli çocukları ise adli makamların talimatıyla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne teslim edildi.

Olay, 4 Temmuz gece saatlerinde İncesu ilçesi Saraycık Mahallesi Toki B1-6 Blok üzerinde bulunan 10 katlı bir binanın 2'nci katında meydana geldi. İddiaya göre alkollü olan an baba, eşi ve biri engelli olan 2 çocuğunun olduğu apartmana geldi. Aralarından şiddetli geçimsizlik olan çift henüz bilinmeyen bir sebepten tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede büyümesiyle baba, eşi i çocuklarının gözü önünde 2 katta bulunan dairenin balkon katından aşağıya attı ardından 2  çocuğu ile beraber olay yerinden kaçtı.

Komşuları polise haber verdi

2'nci kattan aşağıya atılan kadının yardım çığlıklarını duyan çevredeki komşuları durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yan binanın bahçesine düşen Anne.’yi düştüğü yerden kurtardıktan sonra ambulansla çevredeki en yakın hastaneye sevk etti.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler