Teleferik sırasında kayak batonlu kavga

Havanın güzel olmasını fırsat bilen kayakçılar Erciyes Kayak Merkezi’ne akın etti. Uzun kuyruğun oluştuğu teleferik sırasında sıra bekleyen vatandaşlar arasında kavga çıktı. Tarafların birbirine kayak batonuyla vurduğu anlar ise bir vatandaşın kamerasına yansıdı.

KAYSERİ (1HA) – Havanın güzel olmasını fırsat bilen kayakçılar Erciyes Kayak Merkezi’ne akın etti. Uzun kuyruğun oluştuğu teleferik sırasında sıra bekleyen vatandaşlar arasında kavga çıktı. Tarafların birbirine kayak batonuyla vurduğu anlar ise bir vatandaşın kamerasına yansıdı. 

 

Türkiye’nin ve Kayseri’nin önemli kış turizm merkezlerinden olan Erciyes Dağı hafta sonu olması sebebiyle ziyaretçi akınına uğradı. Havanın güzel olmasını fırsat bilen kayak severler merkezde yoğunluk oluştururken teleferik sırasında ise uzun kuyruklar oluştu. Teleferik sırasında bekleyen vatandaşlar arasında bilinmeyen bir sebeple çıkan tartışmanın büyümesiyle iki taraf birbirine fiziksel müdahalede bulundu. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle birlikte kayak batonları havada uçtu. Daha sonra kavga vatandaşların ve güvenliğin müdahalesiyle sona erdi.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler