Üniversite Fizyoterapi Eğitim Kulübü'de Seferberlikte Yerini Aldı.

Yediden yetmişe seferberlik tüm hızıyla devam ediyor...

Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremler birçok ili vurdu. Ülke genelinde olduğu gibi Cumhuriyet Üniversitesi Fizyoterapi Eğitim Kulübü öğrencileri de yardım kampanyası başlattı.
Yediden yetmişe seferberlik ilanı kendiliğinde dalga dalga büyümekte, vatandaşlar yardım kampanyalarına büyük ilgi göstermektedir. Aynı zamanda Cumhuriyet Üniversitesi Fizyoterapi Eğitim Kulübü öğrencileride yardım kampanyasına kayıtsız kalmadı. Kulüp öğnencileri sosyal medya hesaplarından yapılan duyuru ile yardım kampasını ilan ettiler. Yapılan duyuruda ;
 
''Arkadaşlar herkese merhaba.
 
Elbistan bölgesine içme suyu desteğinde bulunmak isteyen tüm öğrenci arkadaşlarımızın içme suyu yardımları kulüp yönetim kurulumuz tarafından teslim alınıp, 10 Şubat Cuma günü üniversitemiz 15 Temmuz spor salonundan çıkacak olan kamyona teslim edilecektir.
Yardımlarınız 9 Şubat Perşembe günü saat 23.30'a kadar kabul edilecektir.
 
Sivas ilinde bulunup, kulüp yönetim kurulumuza içme suyu teslim etmek isteyen arkadaşlarımız kulüp yönetim kurulu üyelerimiz ile iletişime geçebilirler. Farklı illerde bulunan öğrenci arkadaşlarımıza ise, kulüp başkan yardımcımız yardımcı olacaktır. 
 
Sizleri bugün Starbucks'tan bir kahve yerine, Elbistan'da 25 litre içme suyunu tercih etmeye davet ediyoruz.
 
#deprem #sivas #cumhuriyet #üniversite #yardım #water 
#fizyoterapist #elbistan
 
Farklı illerde bulunan öğrenci arkadaşlarımız için;
- İçme suları Murat Su firmasından temin edilecektir. 
- Toplamda 20 litre içme suyu, 30 TL tutarındadır.
- Aşağıdaki formu doldurduktan sonra havale/eft yapmanız gerekmektedir. Form doldurmayan bireylerden havale/eft kabulü yapılmayacaktır. Form linki:
 
- Kulüp başkan yardımcımıza ait hesapta toplanan para ile Cuma sabahı içme suyu alınarak, üniversitemiz 15 Temmuz Spor salonundan Elbistan'a kalkacak olan kamyona bizzat kulüp yönetim kurulu tarafından teslim edilecektir.
- Katkı olmak isteyen arkadaşlarımız için gerekli bilgiler aşağıda yer almaktadır. Aşağıda yer alan hesap, Cuma gününe kadar yalnızca yardımlaşma organizasyonumuz için kullanılacaktır. Açıklama kısmına içme suyu yazmanız yeterlidir.
Alıcı İBAN: TR26 0001 0021 1173 6613 0750 03
Alıcı isim: Sezer ÜSTÜNDAĞ ''

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler