Yahyalıda Eğitim Vizyonu Çalıştayı yapıldı.

Yahyalı kaymakamımı Sayın Mehmet KAYA, Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesi Genel Sekreteri Abdulgani Özkan, Kayseri İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İlyas Yılmaz, Yahyalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Postallı...

Yahyalı kaymakamımı Sayın Mehmet KAYA, Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesi Genel Sekreteri Abdulgani Özkan, Kayseri İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İlyas Yılmaz, Yahyalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Postallı ve diğer kurum amirlerimiz, Kocasinan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü, siyasi parti ilçe başkanları, öğretmenlerimiz, okul aile birliği üyeleri ve vatandaşlarımızın katılımıyla Yahyalı Eğitim Vizyonu Çalıştayı başladı. 
 
 
Protokol konuşmalarının ardından,
-Akademik Başarı ve Sınavlara Hazırlık
-Değerler ve Ahlaki Eğitim 
-Kişisel Gelişim
-Temel Eğitim ve Okuma Becerileri
-Mesleki Eğitim ve Hayat Boyu Öğrenme
-Eğitimde Yeni Yaklaşımlar
-Eğitimde Aile ve Toplum
-Güvenli Eğitim Ortamı
Konu başlıkları olmak üzere belirlenen 8 temel alanda oluşturulan alt komisyonlar çalışmalarına başladı.
 
 
Kaymakamımız Sayın Mehmet KAYA, her başlıkta bir öğrenci, bir veli, ilgili branşta kendini geliştiren sivil üye, öğretmen ve moderatörden oluşturduğumuz komisyonlar bulunmaktadır.
 
 
Komisyonlar çalıştay sonrası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bir rapor hazırlayarak sunacak ve her bir rapor eğitimde kullandığımız yol haritalarından biri olacaktır. Çalıştayımızın hayırlı olmasını diliyorum ve tüm katılımcılara katkılarından dolayı teşekkür ediyorum, dedi.
 

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler