YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan: “2024 yerel seçimleri için vatandaşlarımızdan destek talep ediyoruz”

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan: “2024 yerel seçimleri için vatandaşlarımızdan destek talep ediyoruz”

 ‘Anadolu Buluşmaları’ programı kapsamında Kayseri’de esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili olarak taleplerini, tavsiyelerini ve beklentilerini alıyoruz. Halkımızın bu seçimde Yeniden Refah Partimize destek olmaları için destek talep ediyoruz” dedi.
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan; ‘Anadolu Buluşmaları’ programı kapsamında, partinin genel merkez heyeti ve il teşkilatıyla birlikte esnaflara bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler. 
Parti temsilcileriyle birlikte ikindi namazı öncesi Sahabiye Medresesi’nde esnafları ziyaret etmesinin yanı sıra hem esnaflarla hem de vatandaşlarla sohbet ederek fotoğraf çektirdi.
Kurşunlu Camii’nde kılınan ikindi namazı sonrası 1HA mikrofonlarına konuşan Başkan Erbakan; yaklaşan yerel seçimlere bağlı olarak programı sürdürdüklerini söyleyerek, “Bugün Kayseri’de; genel başkanlarımız, yardımcılarımız, MKYK üyelerimiz ve parti temsilcilerimizle ‘Anadolu Buluşmaları’ programımızı sürdürüyoruz. Kayseri il-ilçe teşkilatlarımızın katkısıyla merkez ve ilçelerimizde esnafımızla halkımızla buluşuyoruz. Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili olarak taleplerini, tavsiyelerini ve beklentilerini alıyoruz. Halkımızın bu seçimde Yeniden Refah Partimize destek olmaları için destek talep ediyoruz” dedi.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler