YRP İl Başkanı Turaç, “İsrafa kaçmadan yapılan organizasyonları takdirle karşılıyoruz”

İncesu tarihi Kara Mustafapaşa Kervansarayı’nda 28’incisi düzenlenen Üzüm Festivalinde konuşan Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Başkanı Abdullah Turaç, “İsrafa kaçmadan nezih ve güzel bir organizasyon düzenlenmiş. İsrafa kaçmadan yapılan organizasyonları takdirle karşılıyoruz” dedi.

KAYSERİ (1HA-ÖZEL) - İncesu tarihi Kara Mustafapaşa Kervansarayı’nda 28’incisi düzenlenen Üzüm Festivalinde konuşan Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Başkanı Abdullah Turaç, “İsrafa kaçmadan nezih ve güzel bir organizasyon düzenlenmiş. İsrafa kaçmadan yapılan organizasyonları takdirle karşılıyoruz” dedi.

İncesu’da düzenlenen 28’inci Üzüm Festivali başladı. Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Başkanı Abdullah Turaç, üzüm festivalinin israfa kaçmadan düzenlenmiş bir organizasyon olduğunu ifade ederek, “Öncelikle belediye başkanımıza (Mustafa İlmek) çok teşekkür ediyorum ve tebrik ediyorum. İsrafa kaçmadan nezih ve güzel bir organizasyon düzenlenmiş. İncesumuzu bu şekilde temsil etmek güzel. İsrafa kaçmadan yapılan organizasyonları biz takdirle karşılıyoruz. Üzüm zaten İncesu’nun markalı bir üzümü ve tüm dünyaya duyurmak çok güzel bir şey. Vatandaşlarımızın ilgisini görüyoruz. Coşkulu ve heyecanlı bir atmosfer var daha da iyi olur inşallah. Abartıya kaçmadan halkın benimsediği gibi bir organizasyon olmuş. Halk memnun herkes üzümünü zevkle yiyor” diye konuştu.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler