TESBİT NAME

23 Nisan Eziyet Bayramı Olmasın !

23 Nisan Ulusal Egemenlik  ve Çocuk Bayramı çocuklar için önemli bir gün. Çocukların gülüp eğleneceği mutlu olacağı günlerdir bayram  günleri.

Ancak okullarımız çocuklarımızın bu bayramlarını bir eziyete dönüştürmektedir. Yapılacak etkinlik için günlerce çalıştırılan ve hayattan bıktırılan çocuklar. Aynı zamanda ailelerde bıktırma organizasyonundan nasibini almaktadır.

Etkinlik için alınması istenen kostümlerin tek tip olması, tek bir yerden alınması velileri canından bezdirmektedir. Her çocuğun evinde olabileceği bir kıyafet yerine pahalı tek tip ve şuradan alınacak denilen kostümler…  İster istemez şu cümleler dökülüyor insanın ağzından ‘Alan var, alamayan var ‘

Bayramların eğlenceye dönüştürülmesi gerekirken, çocukların ve velilerin mutlu olması bir tarafa bayram bir nevi eziyete dönüşmektedir.  İlgili makamların kostüm çılgınlığına son vermesini ve bayramın eziyet yerine bir şenlik havasına dönüştürülmesi beklentimizdir.

Çalışkanlığı, ilgisi ve sahada oluşu ile takdir kazanan Sayın Valimiz Şeyhmus  GÜNAYDIN’a buradan sesleniyorum. Sayın Valim lütfen bayramı bayram gibi yaşayalım. İlgilerinizi bekliyor, şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

[email protected]

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Yazarın Diğer Makaleleri