Av. Fevzi Konaç, "Misyonerler kapımızda"

Beytülmakdis Derneği Genel Başkanı Avukat Fevzi Konaç, Hristiyanların kapı kapı dolaşarak misyonerlik faaliyetinde bulunduğunu belirterek, "Misyonerler kapımızda' dedi.

Beytülmakdis Derneği Genel Başkanı Avukat Fevzi Konaç, Hristiyanların kapı kapı dolaşarak misyonerlik faaliyetinde bulunduğunu belirterek, "Misyonerler kapımızda' dedi.
 
Beytülmakdis Derneği Genenel Başkanı Konaç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Beytülmakdis Eğt. ve Yrd. Derneğimiz Kayseri Hacı Kılıç Cami karşısında faaliyet gösteriyor... Takip edenler bilirler ki amacı bu topraklarda Kudüs ve Mescid-i Aksa bilinci oluşturmak... O mübarek beldelerle aramızdaki bağları yeniden hatırlatmaktır... Bugün mücadele ise Gazze üzerinden devam etmektedir... ve sloganımız... Kudüs'ü Savunmak & Anadolu'yu Savunmaktır" diyerek konu ile ilgili olarak şu ifadelerde bulundu.
 
Dün dernekte birlikte çalıştığımız Hocamız beni arayarak bir konuda bilgi vermek istediğini söyledi ve aşağıda attığım broşürleri yolladı... Biri kız diğeri erkek iki gencin kapıya gelerek Hristiyanlık propagandası yaptıklarını ve kendisine bu broşürleri vererek misyonerlik faaliyetinde bulunduklarını ve kurtuluşun İsa Mesih yolunda olduğunu yarım saat anlattıklarını söyledi... ilginç değil mi?
 
Evet... bizler bile bu ülkenin sokaklarında ve okullarında bu kadar rahat kendi dinimizi ve inancımızı anlatmakta kamuoyu baskısından kurtulamamışken... elin Hristiyanları elini kolunu sallayarak propaganda yapıyor...
Hem de Kayseri gibi mütedeyyin insanların yaşadığı bir şehirde İslami hassasiyeti olduğu aşikar olan bir derneğin kapısına gelebilecek kadar hürriyet içinde...
 
Tek bir soru soruyorum... şehrimizde dini hassasiyeti olmayan bir kurumun kapısına İslam'ı anlatan broşürlerle gidin ve genç/yaşlı birilerini İslam'ı anlamaya davet edin bakın başınıza ne geliyor...!!
 
Ya da şu sosyal medyada dans ettirilerek derse başlatılan öğrencilerin olduğu okulun kapısına gidin ve broşürlerle çocukları namaza ve İslam'ı hakkıyla öğrenmeye davet edin... ya da çocukları derse Şule öğretmenin dansı ile değil de farzı muhal Ömer Hocanın Kur'an tilaveti ve duasıyla alın... bakın başınıza neler geliyor...
 
Ben iddia ile söylüyorum ki; Müslümanların ülkesinde dini propaganda da Hristiyanlar kadar özgür bir ortam yok... bakmayın siz bir takım mihrakların söylemlerine onlar bile bunun böyle olduğunu biliyorlar... İslam'a yabancılaşmış ama kime yakınlaştıkları önemli olmayan nesillerin yetişmesinden memnunlar...
Bu ülkede hiç bir öğretmen Şule öğretmen kadar özgür değildir... dansa büyük bir beğeni ve alkışla mukabele edenler... teklif edin bakalım öğrencileri Kur'an'la ve dua ile motive ederek derse almaya razı mıdırlar... Anneler babalar yavrularınıza sahip çıkın... tehlike sokaklarda kol geziyor ve bir gün evladınızın eve ben Hristiyan oldum diyerek gelmesini istemiyorsanız... onlara İslam'ı öğretme yolları arayın... iş işten geçmeden.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler