Doç.Dr. Ali Ramazan Benli, 'Bismillah' dedi 16 ilçeyi ziyaret etti

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği seçimleri için ‘Kalbimizde taşıdığımız AK Parti sevdasını yakamıza da takmak nasip oldu’ diyerek AK Parti’den aday adayı olan Doç.Dr. Ali Ramazan Benli bir haftada 16 ilçe başkanlığını ziyaret etti.

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği seçimleri için ‘Kalbimizde taşıdığımız AK Parti sevdasını yakamıza da takmak nasip oldu’ diyerek AK Parti’den aday adayı olan Doç.Dr. Ali Ramazan Benli bir haftada 16 ilçe başkanlığını ziyaret etti.

Kayseri’de İl Sağlık Müdürlüğü görevini yürüttüğü dönemlerde çalışkanlığı ile bilinen, Kayseri Şehir Hastanesi’nin kısa sürede kurulması ve kaliteli hizmet vermesi için mücadele eden, korona salgını sırasında pandemiyi başarı ile yöneten Doç.Dr. Ali Ramazan Benli, aday adaylığı çalışmalarında da dikkatleri üzerine çekti.

“Devletimizin beka mücadelesinde yük, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve onun eşsiz vizyonu ile açtığı yolda mili bir şuurla birlikte yürüdüğü dava erlerinin omuzlarındadır. Bizler de Devletimize ve Milletimize hizmet etmek gayesiyle, O’nun kutlu davasına, dava erleri ile safları sıkılaştırarak omuz vermek için ‘Bismillah’ diyoruz.” diyerek aday adaylığı başvurusunu yapan Ali Ramazan Benli, kısa sürede 16 ilçede AK Partililer ile bir araya geldi.

DOÇ.DR. ALİ RAMAZAN BENLİ’NİN ÖZGEÇMİŞİ

Doçent Doktor Ali Ramazan Benli. Aile hekimi uzmanı. Aslen Yahyalı’lı olup, Develi doğumludur. İlk ve orta öğrenimimi Yahyalı, Develi ve Kayseri'de tamamladı. Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olduktan sonra Yahyalı ve Kayseri'de 3 yıl hekimlik yaptı. Erciyes Üniversitesi Fizyoloji Anabilim Dalında araştırma görevlisi olarak 2 yıl bulunduktan sonra İstanbul Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Aile Hekimliği ihtisasını tamamladı. Vatani görevini Isparta'da yaptıktan sonra İstanbul'da 3 yıl hekimlik yaptı. Karabük Üniversitesi Tıp Fakültesinde akademik hayatına başladı. Yaklaşık 4 yıl Karabük'te çeşitli idari ve akademik görev yaptıktan sonra Şehir Hastanesi açılış sürecinde Kayseri İl Sağlık Müdürü olarak görevlendirildi. Pandemi sürecini içine alan yaklaşık 5 yıl Kayseri'de İl Sağlık müdürlüğü görevi yaptı. Ulusal ve uluslararası yüzün üzerinde makalesi bulunmaktadır. Kronik hastalıklar, kupaterapi (hacamat), palyatif bakım, evde sağlık hizmetleri, sağlık yönetimi alanlarında çalışmaları bulunmaktadır. Sağlık teknolojilerine ilgisi olup 2 adet patenti vardır.

Şu anda Kayseri Şehir Hastanesi Aile Hekimliği Kliniği de çalışmaktadır. Gençlik yıllarında Milli Gençlik Vakfı Teşkilatının içerisinde bulunan biri olarak Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Temsilciliği, şu anda ise Sağlık Medeniyet Derneği 7. Bölge Başkanlığı, Türkiye Aile Hekimliği Uzmanlık Derneği Kayseri Şubesi kurucu başkanı, İlim Yayma Cemiyeti, Suriçi Grubu Derneği yönetim kurulu üyeliklerinin yanı sıra Cihannüma, Palyatif Hizmetler Derneği gibi derneklerde de gönüllü olarak görev yapmaktadır.

Ömrünü davaya ve eğitime adamış ve aynı zamanda AK Parti'nin kurucularından olan, Fazilet Partisi ve AK Partide iki dönem meclis üyeliğinde bulunmuş bir babanın evladıdır.

2011 yılında geçirmiş olduğu bir kaza nedeniyle engelli hale geldi. Eğitimini yurtdışında tamamlamış Kocasinan'lı Gurbetçi bir ailenin doktor kızı ile evli ve 3 çocuk babasıdır.

14 Mayıs 2023 seçimlerinde TBMM 28. dönem milletvekiliği için Ak Parti'den aday adayı oldu. Bugüne kadar gönlünde taşıdığı Ak Parti sevdasını şimdi yakasına da takmak nasip oldu.

Doç.Dr.Ali Ramazan Benli, ‘’ Güçlü Türkiye vizyonunda, Sayın Cumhurbaşkanımızın çizmiş olduğu yolda, onun takımında, Ben de yer almak istiyorum’’ diyor.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler