Fevzi Konaç 4 ilçede ziyaretlerde bulundu

AK Parti Milletvekilliği için Aday Adayı olan Avukat Fevzi Konaç, Develi, Yahyalı, İncesu ve Yeşilhisar’da ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Milletvekilliği için Aday Adayı olan Avukat Fevzi Konaç, Develi, Yahyalı, İncesu ve Yeşilhisar’da ziyaretlerde bulundu.
Hafta başında AK Parti Kayseri Milletvekilliği için Aday Adayı olan Avukat Fevzi Konaç, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Yanyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan, İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek ile Develi, Yahyalı ve Yeşilhisar AK Parti ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.
AK Parti ilçe başkanlıklarında partililerle bir araya gelen Fevzi Konaç, Türkiye’nin şu anki kazanımlarını kolay elde etmediğinin altını çizerek, “Türkiye, beynin bir şekilde yok edilme sürecini yaşadı.
İnsanların önünü kesmeye çalıştılar, bertaraf etmeye çalıştılar.
Kurumların kapısından içeri alınmadığımız bir dönemden, kurumların kapısından ‘kim girsin?’ denildiği dönemden bugüne bir değişim ve dönüşüm yaşamışsak bunda 50 yıllık mücadele veren başta Erbakan Hocamız olmak üzere güzel insanların ve bunu taçlandıran Sayın Cumhurbaşkanımızın emeği vardır.
Bunun kıymetini bilmemiz lazım. Türkiye yüzyılı imajını inşa eden kurumların tabiri caiz ise ‘fişini çekeceğiz’ diyorlar. Bu seçimin neyin seçimi olduğunu fark etmeliyiz.” diye konuştu.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler