Kayserianahaber

BABA VE OĞLUNUN KAYSERİ'DEKİ YÜREK YAKAN YOLCULUĞU TARLADA SON BULDU

Bünyan ilçesinde sabah saatlerinde kontrolden çıkan otomobilin tarlaya devrilmesi sonucu aynı araçta bulunan baba ve oğlu yaşamını yitirdi. Jandarma, iki cana mal olan feci kazayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

10 Ağustos 202611:357
BABA VE OĞLUNUN KAYSERİ'DEKİ YÜREK YAKAN YOLCULUĞU TARLADA SON BULDU

Kayseri'nin Bünyan ilçesi güne kahreden bir trafik kazası haberiyle uyandı. Sabah saatlerinde Elbaşı Mahallesi yakınlarında meydana gelen olayda, kontrolden çıkan bir otomobil yol kenarındaki tarlaya uçtu. Hurdaya dönen araçta bulunan baba Ünsal Demir ve direksiyon başındaki oğlu Ali Demir olay yerinde hayatını kaybetti.

Direksiyon Hakimiyeti Kayboldu Kayseri istikametinde seyreden Ali Demir yönetimindeki 38 AGP 017 plakalı otomobil, sürücüsünün bir anlık direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu hızla yoldan çıktı. Tarlaya devrilen aracı gören çevredeki vatandaşların acil ihbarı üzerine kaza mahalline hızla jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin kaza yerinde yaptığı ilk kontrollerde, ne yazık ki baba ve oğlunun yaşam belirtisi göstermediği tespit edildi.

Acı Dolu Bekleyiş ve Soruşturma Kazanın ardından jandarma ekipleri olay yerini güvenlik şeridiyle çevirerek detaylı bir inceleme gerçekleştirdi. Tarlaya uçan araç çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırılırken, Ünsal Demir ve oğlu Ali Demir’in cansız bedenleri otopsi işlemleri yapılmak üzere hastane morguna nakledildi. İki cana mal olan bu yürek yakan kazanın kesin oluş nedenini belirlemek amacıyla başlatılan soruşturma sürüyor.

Bu haberi paylaş

Habere Tepki Ver (0)

Yorumlar

Yorum Yaz

WhatsApp İhbar