Erciyes Üniversitesi Doktoru Mehtap Şahin Hayatını Kaybetti
Kayseri’de görev yapan 38 yaşındaki Uzman Dr. Mehtap Şahin’den gelen acı haber, sağlık camiasında derin üzüntüye neden oldu.

(RHA) – Kayseri’de görev yapan 38 yaşındaki Uzman Dr. Mehtap Şahin’den gelen acı haber, sağlık camiasında derin üzüntüye neden oldu.
Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi bünyesinde görev yapan Şahin’in, bir süredir yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle tedavi gördüğü ve doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.
Yahyalı ilçesi nüfusuna kayıtlı olan Şahin’in vefatı, özellikle birlikte görev yaptığı mesai arkadaşlarını ve hastalarını yasa boğdu.
Genç doktorun cenazesi Yahyalı ilçesine getirildi. Burada kılınan cenaze namazına ailesi, yakınları, meslektaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şahin, kılınan namazın ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi.

