KAYSERİ'NİN GLUTENSİZ YARDIM ELİ GÖKSUNLU DEPREMZEDENİN SOFRASINA UMUT OLDU
Kahramanmaraş Göksun'da yaşayan çölyak hastası depremzede Filiz Güloğlu, kendisine özel gıda paketleri ulaştıran Başkan Büyükkılıç'a duygu dolu bir videoyla minnettarlığını iletti.

Kayserianahaber - 6 Şubat depremlerinin büyük yıkım yarattığı Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde yaşam mücadelesi veren çölyak hastası Filiz Güloğlu, temel gıda ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanırken imdadına Büyükşehir Belediyesi yetişti. Özel beslenme gereksinimi duyan depremzedeye ulaştırılan glutensiz gıda paketleri, iki şehir arasında güçlü bir gönül bağı kurdu.
Sosyal Medyadan Gelen Minnet Gönderilen kritik destek paketlerini teslim alan Güloğlu, özel sağlık durumu nedeniyle uygun gıdalara ulaşmakta zorluk çektiği bu dönemde duyduğu minnettarlığı çektiği bir video ile Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a iletti. Gıda desteğinin zorlu günlerde büyük bir moral kaynağı olduğu vurgulandı.
"İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın" Depremzede kadının samimi teşekkür mesajını kayıtsız bırakmayan ve sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Büyükkılıç, yardımlaşmanın önemine dikkat çekti. Büyükkılıç, "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın. Filiz Güloğlu’nun duasını ve gönülden teşekkürünü almak bizim için en büyük mutluluk" ifadelerini kullanarak, bölge halkıyla kurulan dayanışma köprülerinin sağlamlaşarak devam edeceğinin mesajını verdi.
