Kayserianahaber

MUHAMMED REŞİT YÖRÜK TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Sivas'ta mindere çıkan Kayserili sporcu Muhammed Reşit Yörük, Türkiye şampiyonluğunu kazanarak hem altın madalyaya uzandı hem de Dünya Şampiyonası için milli takım kadrosuna adını yazdırdı.

1 Temmuz 202605:369
MUHAMMED REŞİT YÖRÜK TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

(RHA) – Sivas'ta düzenlenen U17 Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası'nda mücadele eden Kayseri Güreş Eğitim Merkezi sporcusu Muhammed Reşit Yörük, 71 kilogram kategorisinde Türkiye şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı.

Şampiyona boyunca üstün bir performans ortaya koyan Yörük, çıktığı tüm karşılaşmalarda rakiplerini geride bırakarak kürsünün en üst basamağına çıktı ve altın madalyanın sahibi oldu.

Elde ettiği şampiyonlukla birlikte U17 Milli Takımı kadrosuna seçilen başarılı sporcu, Dünya Şampiyonası'nda ay-yıldızlı formayla Türkiye'yi temsil etme hakkı kazandı.

Kayseri güreşi adına gurur veren başarıya imza atan Muhammed Reşit Yörük ile antrenörleri Ömer Aytekin, İsmail Erdoğan, Yavuz Fatih Şentürk ve Murat Dağ, spor camiası tarafından tebrik edildi.

Yetkililer, milli takım formasıyla Dünya Şampiyonası'nda mücadele edecek Muhammed Reşit Yörük'e başarı dileklerini ileterek, genç sporcunun uluslararası arenada da önemli dereceler elde edeceğine inandıklarını ifade etti.

Bu haberi paylaş

Habere Tepki Ver (0)

Yorumlar

Yorum Yaz

WhatsApp İhbar