Mağlubiyet Sonrası İstifa Baskısı: Djalovic’ten Net Mesaj “Neden İstifa Edeyim?”
Kayserispor Teknik Direktörü Djalovic, Kocaelispor’a 2-1 kaybedilen maçın ardından yapılan istifa çağrılarına dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Deneyimli teknik adam, “Ben sıkı çalışmaya devam ediyorum. Elimden gelenin en iyisini yapıyorum. Çalışmaya devam etmek zorundayız” diyerek görevinin başında olduğunu vurguladı.
Kayserispor’un sahasında aldığı mağlubiyet sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Djalovic, karşılaşmanın zor geçtiğini ifade ederek takımının mücadele gücünden memnun olduğunu söyledi. Djalovic, “Bugün zor bir maç oldu. Ancak takım olarak sahada iyi mücadele ettiğimizi söyleyebilirim. Birçok fırsat yakaladık” dedi.
Rakibin etkili değerlendirdiği pozisyonlara dikkat çeken Djalovic, “Aslına bakarsanız rakibimiz ikinci defa ceza sahamıza girdiğinde golü buldu. Sonrasında ikinci golü buldular. Biz geri dönmeye çalıştık. Önce 2-1 yaptık, ardından beraberlik için pozisyonlar yakaladık ama olmadı” ifadelerini kullandı.
Mağlubiyetin kendileri için ağır bir sonuç olduğunu dile getiren teknik direktör, “Bugün burada kaybetmeyi hak etmediğimizi söyleyebilirim. Ancak bu mücadeleyi sahaya yüzde 100 yansıtırsak neticenin geleceğine inanıyorum” diye konuştu.
“Öncelikle Neden?”
Maç sonrasında yöneltilen “İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?” sorusuna ise dikkat çeken bir yanıt veren Djalovic, şu ifadeleri kullandı:
“Öncelikle neden? Ben sıkı çalışmaya devam ediyorum. Elimden gelenin en iyisini yapmaya devam ediyorum. Futbolda bunlar var, bazen olabiliyor. Biz de üzgünüz. Taraftarımızı da anladığımızı söylüyorum. Çalışmaya devam etmek zorundayız.”
Kayserispor’da alınan sonuçların ardından teknik heyet üzerindeki baskı artarken, Djalovic’in bu açıklaması “istifa gündemi kapanmadı” yorumlarını da beraberinde getirdi. (RHA)



Hen�z Yorum yok