Sertaç Abi Uyardı!!!

Twitter hesabından açıklama yapan "Sertaç Abi" Uyardı; Youtube'da çocuklara karşı yapılan zararlı yayınlar için aileleri uyardı ve resmi makamlara gerekli şikayetlerde bulunmalarını istedi. https://twitter.com/sertacabi0/status/1663093616301027328

Çocukların Severek Takip Ettiği "Sertaç Abi" isimli Youtuber, Youtube'da çocuklara karşı yapılan zararlı yayınlar için aileleri uyardı ve resmi makamlara gerekli şikayetlerde bulunmalarını istedi.
 
 https://twitter.com/sertacabi0/status/1663093616301027328
 

Çocuklarımıza yönelik artık YouTube‘u ve YouTuber’ları kontrol altına alma vakti geldi.


Önümüzde hiçbir engel kalmadı! Seçim sürecini hayırlısıyla tamamladık.
Ciddi anlamda üç ay kilitledi bizi. Şimdi gerçek gündemimize dönme zamanı geldi.
Aylardır sizlere çocuklarımızın YouTube‘da neler seyrettiğine dair videolar izletiyorum.
Çocuklarımıza bu içerikleri üretenlerin zihniyetini göstermeye gayret ediyorum.
Çünkü bu iş artık milli güvenlik sorununa dönüştü.
Çocuklarımızın sırtına kene gibi yapışıp kanını emen bu çakallara meydanı boş bırakmamalıyız artık.
Resmi anlamda YouTube kanallarına dokunamıyorsak şahıslarına dokunacağız. Yok öyle milyonlarca çocuğa bile isteye uygunsuz ve zararlı içerik üretip izlettirmek. Çocuklarımızın aklına ve ahlakına saldıran bu çıkarcı cahil fenomenciklerden hesap soracağız. Zararlı içerikleri sizlerle paylaştığımda hep diyorsunuz ya nerede devlet nerede kurumlar diye.
Şimdi o kurumları bolca dürterek dikkatlerini buralara çekeceğiz. Hep birlikte sesimizi yükselterek dijitalde çocuklarımızın koruma altına alınmasını isteyeceğiz.
Amerika ve Fransa nasıl yasaklıyorsa bizde elimizden gelen baskıyı kuracağız. Hep beraber dijitalde çocuklarımıza sahip çıkacağız. Kardeşlerim, bendenizin YouTube’a girme sebebi, çocuklarımızın YouTube’dan çıkmamasıydı.
Senelerdir de bunun mücadelesini vermeye çalışıyorum. O zamanlar resmi kurumların hiç umurunda değildi. Anlatsak da anlaşılmıyordu. Şimdi durum biraz daha lehimize değişti ama yetersiz. Bilhassa Aile Bakanlığımız ve BTK, bu alana yönelmeli, içerikleri denetlemeli ve gereken yaptırımı uygulamalı. Bundan sonraki süreçte bendeniz bunun için özellikle gayret edeceğim. YouTube’da çocuklarımıza yönelik üretilen uygunsuz içerikleri daha fazla kamuoyuna gösterip dikkatleri sürekli bir şekilde bu alanda tutmaya gayret edeceğim. Artık önümüzde engel de mazerette kalmadı. Şimdi taktik maktik yok, bam bam bam :)

#sertaçabi #youtube #youtuber #çocuk #ailebakanlığı

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler