ŞEVVAL SAM'IN ORTAÇAĞ ÇIKIŞI TEPKİ GÖRDÜ

ŞEVVAL SAM'IN ORTAÇAĞ ÇIKIŞI TEPKİ GÖRDÜ
 
Türkiye Cumhuriyeti taraf olduğu İstanbul Sözleşmesinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla geri çekildi. Türk Milleti ve kadın örgütleri tarafından büyük takdirle karşılanan bu karar kendini sanatçı zanneden Şevval Sam tarafından, "Ortaçağa dönüyoruz" ve 'Orman kanunları geçerli artık' şeklinde değerlendirildi. Bu durum ise vatandaşlar tarafından büyük tepkiyle karşılandı.
 
LGBT lobisinin sığınağı haline gelen İstanbul Sözleşmesi Türkiye tarafından fesh edildi. Son zamanlarda İstanbul sözleşmesi LGBT'ye indirgenmiş, kadın haklarını savunmak yerine sokağa çıkan örğütler, cinsi sapıklığın ve ahlaksızlığın savunucuları haline gelmişti. Sokağa çıkan sözde kadın örgütleri, kadınları savunmak yerine Türkiye'de ahlaksızlığın reklamını yapar haline gelmişlerdi. Müslüman Türk toplumunun örf, adet ve geleneklerine asla uymayan sapkınlıklar kişisel özgürlük olarak lanse edilmeye çalışılmış, ahlaksızlık ve eş cinsel evlilikler özendirilmeye çalışılmıştı.Hatta şehitler diyarı CHP'li Çanakkale Belediyesi şehitlerin ve Gazi Mustafa Kemal'in kemiklerini sızlatmış ve onursuzluk yürüyüşüne destek olmuştu. Hatta Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Yunanları denize döktüğü İzmir'deki CHP'li Belediye Başkanı Tunç Soyer,  ahlaksızlığın resmi hale getirilmek istendiği 'onur yürüyüşü "adı verilen programlarla ahlaksızlığı normal bir halmiş gibi göstermeye çalışmış ve "Önümüzdeki senelerde birlikte yürümek dileğiyle. LGBTİ+ Onur Haftası kutlu olsun" diye twet atmıştı. Bunun gibi binlerce yaşanan ahlaksızlık örneği İstanbul Sözleşmesini tartışmaya açmıştı. Türk toplumunun tepkilerini duyan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Sözleşmesinden Türkiye'yi geri çekti. Bu karar alkışlarla karşılanırken; kendini sanatçı zanneden Şevval Sam tarafından 'Ortaçağa dönüyoruz' ve 'Herkes dövüş sporlarına yazılsın'  ve 'Orman kanunları geçerli artık' şeklinde değerlendirildi.Bu duruma ise vatandaşlar tepki gösterdi.
Vatandaşlar, "Şevval Sam'ın dediği doğru ama İslam Ülkeleri için bu kural geçerli değil. Evet Ortaçağ Avrupası kadını fahişe ve cinsel obje olarak görüyordu. Kadın o dönemde sadece fahişe ve köleydi. Taki, Fatih Sultan Mehmet Han'ın Ortaçağı kapatıp Yeniçağ'ı başlatana kadar.  Bugün İstanbul Sözleşmesini bize dayatan sapkın zihniyet Şevval Sam'ın göğsünü gere gere örnek aldığı Avrupadır. O gün kadını fahişe ve köle olarak gören Ortaçağ zihniyeti bugünde cinsiyet eşitliği adı altında bütün sapkınlığı özellikle İslam Ülkelerine dayatmaya çalışıyor, bunu da özgürlük kılıfı adı altında oluşturulan ve maalesef Türkiye'nin de bir dönem taraf olduğu İstanbul Sözleşmesiyle toplumlara dayatmaya çalışıyordu. Şükür bu yanlıştan dönüldü. Müslüman Türk milletine yakışmayan bu uygulamadan vazgeçilip İslam dininin bize öğrettiği değerlere dönmüş olacağız. Peygamber efendimiz bize kadınların yerini anlatırken 'Cennet anaların ayakları altındadır' buyurmuş ve sapkınlıkları ile helak olan Lut kavmini örnek göstermiştir. Bizim tek örneğimiz peygamber efendimizdir. Kadına değer verilecekse İslama göre verilecektir. İstanbul Sözleşmesinin iptali ortaçağa dönüş anlamı taşımaz Türk milletinin özüne dönüşünü bize anlatır. Zaten şu anda kanunlarımız kadını korumaya yönelik her türlü tedbir ile dolu. İstanbul Sözleşmesi istenilenin dışına bilinçli olarak çıkartıldı. LGBT adı altında bütün sapkınlıklar normalmiş gibi gösterildi ve bu yanlıştan geri dönüldü. Şevval Sam dönecekse Orta Çağa istediği gibi dönebilir. O gün kadını fahişe gören Avrupa, bugün de herkesin reddedemeyeceği  kadın ve özgürlük gibi kavramlarla sapkınlığı yaygınlaştırmak istedi. Şevval Sam zannederiz ki sapkınlığı özgürlük olarak görüyor. Asla bu kabul edilmez" dediler.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler