
Anne Ulaşım Kartı 2025 Aile Yılı Kapsamında Annelere Ücretsiz Ulaşım
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın öncülüğünde hayata geçirilen “Anne Ulaşım Kartı” projesi, 2025 Aile Yılı kapsamında annelere ulaşım desteği sunmaya devam ediyor. Uygulama, 1 Eylül itibarıyla başlamış olup, 2025 yılında doğum yapan annelerin toplu taşıma kullanımını kolaylaştırmayı amaçlıyor.
Uygulama kapsamı ve faydalar
- Şehir içi toplu ulaşımda aylık 40 ücretsiz biniş
- İlçe-Kayseri hatlarında aylık 20 ücretsiz biniş
- Projeden doğum yapan anneler faydalanıyor
Annelere teşekkür mesajları
Anne Ulaşım Kartı’nı kullanmaya başlayan anneler, uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini ilettiler. Kayseri’de gösterilen bu yaklaşımı “annelerimizin başımızın tacı” şeklinde nitelendiren görüşler paylaşıldı.
- Ayten Kaygısız: “Mucize bebek, şanslı anne.”
- Busenur İnce: “Aile Yılı’nda Memduh Başkan bize bu şekilde imkan sunduğu için çok teşekkür ediyoruz.”
- Gülizer Zeyrek: “Bu bize en kral iyilikti.”
- Demet Baygül: “Böyle bir proje için memnun kaldık. Annelerimizi düşündüğünüz için de teşekkür ediyoruz.”
- Burcu Çelebi: “Ben de bir doğum yaptım. Oğlumun bana bir şans getirdiğini düşünüyorum. Olumlu, büyük bir katkı sağlayacak annelerin ulaşımı için.”
- Büşra Yağmahan: “Ulaşım anne kartı sayesinde faydalandık. Şanslı çocuk, şanslı anne olmuş durumdayız. Çok teşekkür ederiz.”
Haber değeri taşıyan bu uygulama, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin insan odaklı sosyal belediyecilik vizyonunun bir göstergesi olarak öne çıkıyor. Başkan Memduh Büyükkılıç’ın talimatıyla hayata geçirilen proje, 2025 Yılı Aile Yılı kapsamında annelerin ulaşım ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.
Hen�z Yorum yok