Müfit Furkan

Hayat; iman ve cihattır!

     Hayat; iman ve cihattır!

     Selam olsun; iman edip, Allah (cc) yolunda cihad edenlere, vurulup toprağa düşenlere.

        Dünyanın gözü önünde eşi benzeri görülmemiş bir saldırıyı "film" izler gibi izliyoruz! Hastaneler, okullar, camiler, sivil yerleşim yerleri, sığınmacı kampları fosfor bombalarıyla vuruluyor. Küresel siyonistler, tanklar, uçaklar, füzeler ile bebekleri, çocukları, savunmasız sivilleri paramparça ediyor! "Güvenli" yerlere ulaşmaya çalışan siviller de keskin nişancılar tarafından katlediliyor! İnsanlığın çoktan öldüğü dünyada, yine mazlumlar, masumlar göz göre göre barbarca öldürülüyor ve canlı yayınlarla tüm "insanlık" izliyor!

      Birleşmiş Milletler başta olmak üzere uluslararası sözde barış kuruluşları "üç maymunu" oynarken, "İslam" ülkeleri kınıyor, uyarıyor, "yapma-etme" demekle yetiniyor sadece. Yaşantı olarak "yahudileştiğinin" farkında bile olmayan içimizdekiler, bir sonraki hedefin Türkiye olduğunu göremeyen ahmaklar, olanca cahillikleri ile (tam da siyonizmin istediği gibi) "ama Araplar da bizi sırtımızdan vurdu" diyorlar oluk oluk masum kanı akarken.

      Siyonizmin büyük oyunları ile İslam ahlak ve anlayışının ortadan kalktığı sözde İslam ülkelerinin, ingiliz tohumu, yahudi maşası köçekleri gerdan kıvıradursun, siyonistlerin en büyük maşası İsrail, Abd desteği ve birçok Arap ülkesinin başına getirilmiş hainlerin suskunluğuyla katliamlarına devam ediyor.

        İslam Coğrafyalarının hali ortada iken bir kez daha anladık ki, asırlardır İslam’ın Sancaktarı olmuş asil Türk Milletimizin bugünkü Devleti Türkiye Cumhuriyeti Devleti’miz, ümmetin yegane umududur! Bölgesinde ve dünyada barışın ve güvenin hakim kılınması için İttihad-ı İslam'ı tesis edecek ve başına geçecek tek Devlettir!

     İnanıyoruz ki; bir sabah gelecek, kardan da aydınlık! Zulmün sonu yakındır! Yeter ki;

SUSMA!
ALIŞMA!
GEVŞEME!
HÜZÜNLENME!
YORULMA!

     Her gün parçalanan bebekler sana, "sıradan" gelmeye başlamasın! Filistin'de mücahit olup, zalime taş atamıyorsan da, dua et, boykota katıl, kinini diri tut, sosyal medyadan etkili "taşlar" at!

    Filistin'deki katliama "DUR!“ demek sadece İslam’ın değil, insanlığın gereğidir. Tüm dünya ayakta, içinde merhamet barındıran, insan olabilme şuuruna eren herkes Filistin için, Gazze için, katledilen bebekler için ayakta! Batılı birçok ülkede; Fransa'da, Almanya'da, İspanya'da ve hatta Amerika'da vicdan sahibi halk Filistin için sokaklarda… (Elhamdulillah)  

   "Bir uyanış ki gökler inliyor,
   Bir uyanış ki kalpler titriyor."

   Suud başta olmak İslam Ülkelerinin sözde liderleri eğlence, zevk-ü sefa içerisinde "gavurca" yaşantılarına devam ederken, "gavur" dediğimiz, vicdan sahibi liderler (Maduro gibi) "erkekçe" zalimin yüzüne zulmünü haykırıyor. Bir İspanyol, kendi meclislerinde Gazze için susmamalıyız diyor ve İsrail'in zulmünü gür sesle anlatıyor dünyaya. Bizdeki sözde sanatçılar gece alemlerinde kör kütük sarhoş olup, kendilerine yurt edindikleri fuhşiyat bataklıklarında İslam'a hakaretler savururken, dünyaca ünlü gayrimüslim sanatçılar bir bir Filistin'e desteklerini açıklıyor. (Cenab-ı Hakk; Gazze'ye, Filistin'deki drama sessiz kalmayan bu vicdan sahibi insanları İslamiyet ile şereflendirsin)

   Ne diyordu ezgide:

   "Bir avuçtuk biz, göklere sığmayan,
   Bir avuçtuk biz, Cennete susayan."

   Bugün yine, Gazze'de, Cennete susamış "Bir avuç" Mücahit destan yazıyor, göklere sığmıyor! Ve onların bu kutlu direnişi tüm dünya mazlumlarına umut olurken, insanlığı gaflet uykusundan uyandırdı!

    Artık hiç birşey eskisi gibi olmayacak. Vakti var ama az kaldı. Dünya, siyonistlere mezar olacak! İnancımız odur ki; Allah'ın izniyle Kudüs özgürlüğüne kavuşacak, bağımsız Filistin Devleti kurulacak, vicdan sahibi gayrimüslimler akın akın İslam'la şereflenecek ve İttihad-ı İslam gerçekleşecek, Müslümanlar birlik olacak…

   Zafer yakındır inşallah. Yeter ki Allah (cc) için kıyama dur, yeter ki direnişe sahip çık. Kuru hamaset ile "gaza" gelme, ilminle, bilginle çalış, üret, Devletine inan ve gösterilen hedefe akıllıca yürü.

   Selam olsun Kudüs'e, selam olsun Hamas'a, selam olsun Ebu Ubeyde'ye, selam olsun Gazze'de direnen Filistin'in mücahidlerine!

     Selam olsun, "Hayat, iman ve cihattır" şuuruyla yaşayanlara.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Yazarın Diğer Makaleleri